SoulCollage®

SoulCollage® is een mooie manier om contact te maken met verschillende delen van jezelf. Voor SoulCollage®  hoef je geen kunstzinnig talent te hebben, het gaat om persoonlijke beelden en dan geldt mooi of lelijk niet, wat je er zelf ook van vindt.

De werkwijze is eenvoudig.
Je zoekt afbeeldingen uit, uit tijdschriften bijvoorbeeld, waar je je toe aangetrokken voelt.
Deze afbeeldingen kun je knippen, scheuren en/of snijden en plak je vervolgens op een blanco kaart met een handzaam formaat.

Door middel van een bepaald proces ga je je verbinden met je kaart, hierdoor kom je in verbinding met je intuïtie krijg je meer inzicht in jezelf. Dit proces geeft ook toegang tot je innerlijke wijsheid. Het kan je helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen in je leven.

Je maakt je eigen verzameling kaarten – elke kaart laat een aspect zien van je persoonlijkheid of ziel. Je kunt deze kaarten gebruiken voor het zoeken naar antwoorden op belangrijke levensvragen en zo op ontdekkingsreis te gaan naar jezelf.
Zo kun je je verdiepen en wellicht begrijpen hoe zich  bepaalde delen van jezelf tot elkaar verhouden. Hoe je inzicht kunt krijgen in familie, de maatschappij waarin je leeft of over de wereld, en over je dromen en symbolen die je gebruikt.
Zo kan er een verzameling ontstaan met meerdere aspecten. Deze verzameling van kaarten kan je helpen bij het vinden van antwoorden en ondersteunen bij veranderingen in je leven door bijvoorbeeld iedere dag 1 kaart te trekken .

SoulCollagekaart0032    SoulCollagekaart0002  SoulCollagekaart0023